Općina Gornja Stubica
☰ Izbornik
Početna stranica Panorama Gornje Stubice Novosti ODLUKA O DONOŠENJU PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE GORNJA STUBICA - PROČIŠĆENI TEKST STRATEGIJA RAZVOJA OPĆINE GORNJA STUBICA PROVEDBENI PROGRAM OPĆINE GORNJA STUBICA ZA RAZDOBLJE 2022. - 2025. GODINE DJEČJI VRTIĆ JUREK OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2021. GODINE LOKALNI IZBORI 2021. GODINE IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA 2021. GODINE LOKALNI IZBORI 2017. POREZ NA NEKRETNINE OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2017. GODINE SAVJET MLADIH OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2017 MJESNI ODBORI NA PODRUČJU OPĆINE GORNJA STUBICA KALENDAR DOGAĐANJA ZA PODRUČJE DJELOVANJA TURISTIČKE ZAJEDNICE PODRUČJA DONAJ STUBICA I GORNJA STUBICA ZA 2018. GODINU JEDNOSTAVNA NABAVA PRIKUPLJANJE OTPADA NA PODRUČJU OPĆINE GORNJA STUBICA PLAN GOSPODARENJA OTPADOM IV. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE GORNJA STUBICA III. IZMJENE I DOPUNE PROSTRONOG PLANA UREĐENJA OPĆINE GORNJA STUBICA IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA U OPĆINI GORNJA STUBICA 2017. GODINE BAGATELNA NABAVA IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA 2013. LOKALNI IZBORI 2013. NATJEČAJI I JAVNI POZIVI ANTIKORUPCIJA OPĆINSKI KALENDAR DOGAĐANJA ZA 2014. GODINU USTROJ OPĆINE GORNJA STUBICA GORNJOSTUBIČKA ETNO SELA II Ciljane izmjene i dopune prostornog plana uređenja Općine Gornja Stubica OBRASCI PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJAMA ZAKONI IZ PODRUČJA DJELOVANJA LOKALNE SAMOUPRAVE JAVNA NABAVA KALENDAR DOGAĐANJA ZA PODRUČJE DJELOVANJA TURISTIČKE ZAJEDNICE PODRUČJA DONJA STUBICA I GORNJA STUBICA ZA 2016. GODINU PRIJEVREMENI IZBORI ZA ZASTUPNIKE U HRVATSKI SABOR 2016. PRORAČUN OPĆINE GORNJA STUBICA O Gornjoj Stubici Dokumenti Politika Gospodarstvo Turizam Institucije Ostale udruge Udruge u kulturi Sportske udruge Izjava o pristupačnosti Izjava o privatnosti Kontakt
☰ Izbornik
× Početna stranica Panorama Gornje Stubice Novosti ODLUKA O DONOŠENJU PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE GORNJA STUBICA - PROČIŠĆENI TEKST STRATEGIJA RAZVOJA OPĆINE GORNJA STUBICA PROVEDBENI PROGRAM OPĆINE GORNJA STUBICA ZA RAZDOBLJE 2022. - 2025. GODINE DJEČJI VRTIĆ JUREK OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2021. GODINE LOKALNI IZBORI 2021. GODINE IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA 2021. GODINE LOKALNI IZBORI 2017. POREZ NA NEKRETNINE OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2017. GODINE SAVJET MLADIH OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2017 MJESNI ODBORI NA PODRUČJU OPĆINE GORNJA STUBICA KALENDAR DOGAĐANJA ZA PODRUČJE DJELOVANJA TURISTIČKE ZAJEDNICE PODRUČJA DONAJ STUBICA I GORNJA STUBICA ZA 2018. GODINU JEDNOSTAVNA NABAVA PRIKUPLJANJE OTPADA NA PODRUČJU OPĆINE GORNJA STUBICA PLAN GOSPODARENJA OTPADOM IV. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE GORNJA STUBICA III. IZMJENE I DOPUNE PROSTRONOG PLANA UREĐENJA OPĆINE GORNJA STUBICA IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA U OPĆINI GORNJA STUBICA 2017. GODINE BAGATELNA NABAVA IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA 2013. LOKALNI IZBORI 2013. NATJEČAJI I JAVNI POZIVI ANTIKORUPCIJA OPĆINSKI KALENDAR DOGAĐANJA ZA 2014. GODINU USTROJ OPĆINE GORNJA STUBICA GORNJOSTUBIČKA ETNO SELA II Ciljane izmjene i dopune prostornog plana uređenja Općine Gornja Stubica OBRASCI PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJAMA ZAKONI IZ PODRUČJA DJELOVANJA LOKALNE SAMOUPRAVE JAVNA NABAVA KALENDAR DOGAĐANJA ZA PODRUČJE DJELOVANJA TURISTIČKE ZAJEDNICE PODRUČJA DONJA STUBICA I GORNJA STUBICA ZA 2016. GODINU PRIJEVREMENI IZBORI ZA ZASTUPNIKE U HRVATSKI SABOR 2016. PRORAČUN OPĆINE GORNJA STUBICA O Gornjoj Stubici Dokumenti Politika Gospodarstvo Turizam Institucije Ostale udruge Udruge u kulturi Sportske udruge Izjava o pristupačnosti Izjava o privatnosti Kontakt

TAEKWON-DO KLUB PUNTAR SUDJELOVAO NA MEĐUNARODNOM NATJECANJU U ITF TAEKWON-DO NATJECANJU „DUBROVNIK OPEN“

23.11.2022.

Dana 5. studenoga 2022. godine u Dubrovniku je održano međunarodno natjecanje u ITF TKD.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 300 natjecatelja u 507 pojedinačnih nastupa, a natjecatelji su prijavljeni iz 23 kluba koji su došli iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije i Bugarske.

Taekwon-do klub Puntar učestvovao je na natjecanju sa 5 natjecatelja koji su se natjecali u više dobnih i težinskih kategorija te obaveznih sastava(forme).

1. Ivan Kondres najmlađi natjecatelj kadet, natjecao se u izvođenju formi za razinu kadeta crni pojas 1.dan te u izjednačenoj borbi u produžetcima osvojio je 2. mjesto, nakon čega je osvojio 1. mjesto u sparingu (borbama)-65 kg na razini kadeta što je njegova trenutna dobna i težinska kategorija. Potom je nastupao u sparingu +65 kg za kadete te je i u toj kategoriji osvojio 1. mjesto. Njegov napredak zaustavljen je tek u dobnoj kategoriji juniori do- 65 kg kada je u dosta izjednačenoj borbi izgubio od prvaka te kategorije. Za Ivana važno je napomenuti da je isti višestruki prvak RH u svojoj kategoriji te da je pauzirao cijeli kolovoz i rujan zbog ozlijede.

2. Antun Vlahović junior-55kg u borbi u kojoj je blago dominirao ipak izgubio odlukom sudaca.

3.David Kos Smetko junior-65 kg nastupio u najbrojnijoj i teškoj kategoriji gdje je nakon jedne pobjede ušao u borbu za medalju i u izjednačenoj borbi u produžetcima ipak ostao bez medalje.

4. Alen Pavlek (tkd sekcija Zlatar) junior-65 kg prvi puta nastupio u ovako velikom turniru , dao je sve od sebe kao pravi Puntar ali nije uspio do medalje.

5.Marko Vlahović senior-63 kg nakon što je osvojio 1. mjesto u svojoj kategoriji seniori-63 kg nastupio je i u sparingu seniori -70 kg te u vrlo impresivnoj i dramatičnoj borbi s produžecima pred sam kraj primio odlučujući udarac te je tako zaustavljen.

Vezano na navedeno natjecanje trener TKD kluba Puntar iz Gornje Stubice Marijan Tupek izjavio je slijedće - Izuzetno sam zadovoljan i ponosan sa nastupom naših natjecatelja jer su svi dali maksimum od sebe u vrlo teškoj, velikoj i jakoj konkurenciji, što je dokaz da dobro radimo, poglavito dojmljiv je uspjeh kadeta Ivana Kondresa koji je temeljem rezultata proglašen NAJBOLJIM KADETOM NATJECANJA. Posebna zahvala Općini Gornja Stubica, općinskom načelniku Jasminu Krizmaniću i roditeljima natjecatelja koji su pripomogli odlasku i bez kojih naša skromna natjecateljska ekipa ne bi mogla sudjelovati na ovom velikom natjecanju.-

Općina Gornja Stubica

ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail:
Izrada web stranica: ITB internet usluge