Općina Gornja Stubica
☰ Izbornik
Početna stranica Panorama Gornje Stubice Novosti OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2021. GODINE LOKALNI IZBORI 2021. GODINE IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA 2021. GODINE LOKALNI IZBORI 2017. POREZ NA NEKRETNINE OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2017. GODINE SAVJET MLADIH OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2017 MJESNI ODBORI NA PODRUČJU OPĆINE GORNJA STUBICA KALENDAR DOGAĐANJA ZA PODRUČJE DJELOVANJA TURISTIČKE ZAJEDNICE PODRUČJA DONAJ STUBICA I GORNJA STUBICA ZA 2018. GODINU JEDNOSTAVNA NABAVA PRIKUPLJANJE OTPADA NA PODRUČJU OPĆINE GORNJA STUBICA PLAN GOSPODARENJA OTPADOM IV. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE GORNJA STUBICA III. IZMJENE I DOPUNE PROSTRONOG PLANA UREĐENJA OPĆINE GORNJA STUBICA IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA U OPĆINI GORNJA STUBICA 2017. GODINE BAGATELNA NABAVA IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA 2013. LOKALNI IZBORI 2013. NATJEČAJI I JAVNI POZIVI ANTIKORUPCIJA OPĆINSKI KALENDAR DOGAĐANJA ZA 2014. GODINU USTROJ OPĆINE GORNJA STUBICA GORNJOSTUBIČKA ETNO SELA II Ciljane izmjene i dopune prostornog plana uređenja Općine Gornja Stubica OBRASCI PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJAMA ZAKONI IZ PODRUČJA DJELOVANJA LOKALNE SAMOUPRAVE JAVNA NABAVA KALENDAR DOGAĐANJA ZA PODRUČJE DJELOVANJA TURISTIČKE ZAJEDNICE PODRUČJA DONJA STUBICA I GORNJA STUBICA ZA 2016. GODINU PRIJEVREMENI IZBORI ZA ZASTUPNIKE U HRVATSKI SABOR 2016. PRORAČUN OPĆINE GORNJA STUBICA O Gornjoj Stubici Dokumenti Politika Gospodarstvo Turizam Institucije Ostale udruge Udruge u kulturi Sportske udruge Izjava o pristupačnosti Izjava o privatnosti Kontakt
☰ Izbornik
× Početna stranica Panorama Gornje Stubice Novosti OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2021. GODINE LOKALNI IZBORI 2021. GODINE IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA 2021. GODINE LOKALNI IZBORI 2017. POREZ NA NEKRETNINE OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2017. GODINE SAVJET MLADIH OPĆINE GORNJA STUBICA SAZIV 2017 MJESNI ODBORI NA PODRUČJU OPĆINE GORNJA STUBICA KALENDAR DOGAĐANJA ZA PODRUČJE DJELOVANJA TURISTIČKE ZAJEDNICE PODRUČJA DONAJ STUBICA I GORNJA STUBICA ZA 2018. GODINU JEDNOSTAVNA NABAVA PRIKUPLJANJE OTPADA NA PODRUČJU OPĆINE GORNJA STUBICA PLAN GOSPODARENJA OTPADOM IV. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE GORNJA STUBICA III. IZMJENE I DOPUNE PROSTRONOG PLANA UREĐENJA OPĆINE GORNJA STUBICA IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA U OPĆINI GORNJA STUBICA 2017. GODINE BAGATELNA NABAVA IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA 2013. LOKALNI IZBORI 2013. NATJEČAJI I JAVNI POZIVI ANTIKORUPCIJA OPĆINSKI KALENDAR DOGAĐANJA ZA 2014. GODINU USTROJ OPĆINE GORNJA STUBICA GORNJOSTUBIČKA ETNO SELA II Ciljane izmjene i dopune prostornog plana uređenja Općine Gornja Stubica OBRASCI PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJAMA ZAKONI IZ PODRUČJA DJELOVANJA LOKALNE SAMOUPRAVE JAVNA NABAVA KALENDAR DOGAĐANJA ZA PODRUČJE DJELOVANJA TURISTIČKE ZAJEDNICE PODRUČJA DONJA STUBICA I GORNJA STUBICA ZA 2016. GODINU PRIJEVREMENI IZBORI ZA ZASTUPNIKE U HRVATSKI SABOR 2016. PRORAČUN OPĆINE GORNJA STUBICA O Gornjoj Stubici Dokumenti Politika Gospodarstvo Turizam Institucije Ostale udruge Udruge u kulturi Sportske udruge Izjava o pristupačnosti Izjava o privatnosti Kontakt

Krenuli radovi na izgradnji kanalizacijske mreže na području Gornje Stubice, u sklopu projekta Aglomeracije Zabok

15.07.2021.

Jučer je u Sportskom centru u Gornjoj Stubici održan sastanak koordinacije u sklopu redovitog praćenja stanja na EU projektu izgradnje sustava prikupljanja i odvodnje otpadnih voda sustava odvodnje Zabok i sustava odvodnje Zlatar.

Sastanku su uz načelnika naše općine Jasmina Krizmanića prisustvovali i zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda, Davor Vukmirić, direktor Vodnogospodarskog odjela za gornju Savu Tomislav Suton, direktor Zagorskog vodovoda Mario Mihovilić, predstavnici izvođača radova i nadzora, te predstavnik Grada Zlatara.

Općinski načelnik Jasmin Krizmanić pohvalio je održavanje koordinacije, a posebno ga veseli što će u zoni zahvata aglomeracije biti i uređenje prilazne ceste novom vrtiću. Načelnik je istaknuo kako je u zoni zahvata na području naše općine 3200 metara kolektora i kako ukupna vrijednost radova za naše područje iznosi oko šest milijuna i 300 tisuća kuna. U I fazi radovi će se odvijati na cesti koja spaja župnu crkvu s dječjim vrtićem, a radovi su krenuli jučer.

Direktor Zagorskog vodovoda, Mario Mihovilić istaknuo je da radovi polako kreću u svim gradovima i općinama obuhvaćenima projektom, kako je najavljeno. Radovi u fazi jedan Aglomeracije Zabok, vrijedni su skoro 190 milijuna kuna, a radovi u fazi dva već se provode i negdje su na 60 posto dovršenosti. Kolektorskim sustavom sve vode iz Gornje Stubice bit će dovedene do pročistača u Oroslavju, čime će se bitno zaštititi vode i okoliš. zadovoljan je što se sve aktivnosti koordiniraju. Dodao je da se intenziviraju dogovori koji nadilaze problematiku koja se pojavljuje, a svi akteri sudjeluju sve stabilnije, nakon početnih nerazumijevanja.

Zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda, Davor Vukmirić zadovoljan je što se sve aktivnosti koordiniraju. Dodao je da se intenziviraju dogovori koji nadilaze problematiku koja se pojavljuje, a svi akteri sudjeluju sve stabilnije, nakon početnih nerazumijevanja. „Svaki se mjesec održavaju sastanci na terenu i to vidljivo daje rezultate. Ovaj projekt daleko nadilazi sve što je do sada bilo na ovom prostoru i odgovornost svih je prevelika da ga se na bilo koji način dovede u pitanje.“, istaknuo je Davor Vukmirić i najavio novi sastanak za mjesec dana u Mariji Bistrici.

Općina Gornja Stubica

ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail:
Izrada web stranica: ITB internet usluge