Gupčeva kestenijada - Mošt rezanec i kostanj pucanec - nedjelja 22.10.2023.

Admin   19. 10. 2023.   Vijesti  

Gupčeva kestenijada - Mošt rezanec i kostanj pucanec - nedjelja 22.10.2023.

U nedjelju 22. listopada 2023. godine kod Gupčeve lipe u Gornjoj Stubici održati će se 14. po redu Gupčeva kestenijada 'Mošt rezanec i kostanj pucanec'. Manifestacija koja slavi sve blagodati jeseni, u Gupčevom kraju, okuplja ljubitelje prirode, gljiva i kestena, ali i dobre kapljice i zabave. Udruga vinara i vinogradara Peharček imati će degustaciju mošta i vina. Stubičanka Jadranka Blagec, poznata ljubiteljica prirode pripremiti će izložbu i determinaciju gljiva. Svojim proizvodima predstaviti će se i OPG-ovi Gupčevog kraja i šire okolice, pa će tako posjetitelji moći kupiti med, sireve, domaću zimnicu, vina, kolače i brojne druge domaće proizvode. Tu će biti i bogat kulturno zabavni program uz nastup KUD-ova i DADDY COOL band-a. 

 

PROGRAM:

 

GUPČEVA KESTENIJADA

Mošt rezanec i kostanj pucanec

nedjelja 22.10.2023.

Kod Gupčeve lipe, Gornja Stubica

 

od 11:00 sati Sajam OPG-a uz gastro ponudu: pečeni kesteni, gulaš od gljiva, slastice od kestena te druge delicije; degustacija mošta Udruge vinara i vinogradara „Peharček“; determinacija gljiva Jadranke Blagec
od 11:00 sati Kulturno zabavni program: Dječji vrtić Jurek (Gornja Stubica); KUD Klaruš (Maruševec), KUD Vrapčanci (Vrapče) i KUD Matija Gubec (Gornja Stubica)

od 12:30 sati Daddy cool band