Legenda hrvatskog nogometa Velimir Zajec jučer je u Gornjoj Stubici predstavio svoju biografiju

Admin   19. 10. 2023.   Vijesti   23. 10. 2023.

Legenda hrvatskog nogometa Velimir Zajec jučer je u Gornjoj Stubici predstavio svoju biografiju

U srijedu 18. listopada 2023. godine u organizaciji Općine Gornja Stubica i NK Matija Gubec, u Restoranu Rody u Gornjoj Stubici, održana je promocija hit biografije legende hrvatskog nogometa, Velimira Zajeca.

Knjiga je dosad prodana u više od dvije tisuće primjeraka i pobrala brojne komplimente sportske, ali i šire javnosti.

“Ovo je dio nove, jesenske turneje u kojoj ćemo obići nekoliko gradova u okolici Zagreba koji su poznati kao Dinamove utvrde. Drago mi je da ipak dolazimo i u Stubicu jer u ovoj sredini svi vole Dinamo u što se uvjerim svaki puta kad dođem u Zagorje na druženje s mojim prijateljima. Prije nekoliko mjeseci smo imali promocije po Slavoniji i bilo je sjajno, uživao sam razgovarajući s Dinamovcima, podsjetili su me na brojne epizode iz igračke i trenerske karijere koja sam već zaboravio. Ono kaj mi je bilo još bolje su pitanja klinaca iz publike na promocijama i zato pozivam sve da dovedu svoju djecu, nove generacije Dinamovaca”, najavio je Zajec svoj dolazak u Stubicu.

Uz Velimira Zajeca o knjizi je govorio i njen autor, nekadašnji novinar i TV voditelj Sanjin Španović, a nakon promocije, Zajec je svim prisutnima potpisivao primjerke knjige, te se slikao s obožavateljima.

Predstavljanju knjige prisustvovao je i općinski načelnik gosp. Jasmin Krizmanić.

Galerija objave:

DSC_8607 (2).JPGDSC_8612 (2).JPGDSC_8617 (2).JPGDSC_8618 (2).JPGDSC_8626 (2).JPGDSC_8629 (2).JPGDSC_8632 (2).JPGDSC_8638 (2).JPGDSC_8644 (2).JPG