NA SVEČANOSTI POVODOM DANA KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE OPĆINI GORNJA STUBICA DODIJELJENJA POVELJA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE ZA MANIFESTACIJU „SUSRETI ZA RUDIJA“

Jučer, 23. travnja, na blagdan Svetog Jurja, Krapinsko – zagorska županija obilježila je Dan Županije i 25. obljetnicu od svog osnutka.

Svečana sjednica Županijske skupštine uz prigodan program održana je u sportskoj dvorani u Bedekovčini.

Na kraju svečane sjednice dodijeljena su i priznanja Krapinsko – zagorske županije.

Povelja Krapinsko – zagorske županije dodijeljena je Općini Gornja Stubica za manifestaciju „Susreti za Rudija“, kojom se već više od 20 godina prisjećamo lika i djela  stožernog brigadira Rudolfa Perešina junaka Domovinskog rata.

Povelju je u ime Općine Gornja Stubica preuzeo općinski načelnik gosp. Jasmin Krizmanić i supruga pok. Rudolfa Perešina, gđa. Ljerka Perešin.

Dodjeli povelje Općini Gornja Stubica nazočili su i zamjenik načelnika Vladimir Škvorc i županijska vijećnica Kristina Rafaj.

 

Ovom prigodom općinski načelnik gosp. Jasmin Krizmanić zahvaljuje svima koji su svojim sudjelovanjem, radom i zalaganjem pridonijeli da ova manifestacija postane top događanje naše Županije, a aero miting jedan od najvećih u Republici Hrvatskoj.

Prvenstveno se zahvaljuje bivšim načelnicima naše Općine gosp. Aleksandru Škudaru i Željku Lisaku, te Zagrebačkiom zrakoplovno tehničkom savezu Rudolfa Perešina.

Posebnu zahvalu upućuje  gospođi Ljerki Perešin koja nas je uvijek podržavala i  bila puna podrške prilikom organizacije svih  „Susreta za Rudija“.


Novosti

25.05.2018 GDPR:Danas počinje primjena strožih pravila zaštite osobnih podataka

Obaviještavamo Vas da s 25. svibnja 2018. počine primjena Uredbe (eu) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s ob ...

21.05.2018 Blagoslov odmorišta i male kapelice „Duha svetoga“

U nedjelju 20. svibnja 2018. godine blagoslovljeno je odmorište i mala kapelica „Duha svetoga“ pokraj Župne crkve svetog Jurja mučenika ...

21.05.2018 Vatrogasna zajednica općine Gornja Stubica organizator osposobljavanja za zvanje „Vatrogasac I. klase“

Vatrogasna zajednica općine Gornja Stubica bila je uspješan organizator osposobljavanja za zvanje „vatrogasac I klase&ldquo ...

Prikaži još novosti

 

Zaštita osobnih podataka:

Općina Gornja Stubica
ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail: