NA SVEČANOSTI POVODOM DANA KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE OPĆINI GORNJA STUBICA DODIJELJENJA POVELJA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE ZA MANIFESTACIJU „SUSRETI ZA RUDIJA“

Jučer, 23. travnja, na blagdan Svetog Jurja, Krapinsko – zagorska županija obilježila je Dan Županije i 25. obljetnicu od svog osnutka.

Svečana sjednica Županijske skupštine uz prigodan program održana je u sportskoj dvorani u Bedekovčini.

Na kraju svečane sjednice dodijeljena su i priznanja Krapinsko – zagorske županije.

Povelja Krapinsko – zagorske županije dodijeljena je Općini Gornja Stubica za manifestaciju „Susreti za Rudija“, kojom se već više od 20 godina prisjećamo lika i djela  stožernog brigadira Rudolfa Perešina junaka Domovinskog rata.

Povelju je u ime Općine Gornja Stubica preuzeo općinski načelnik gosp. Jasmin Krizmanić i supruga pok. Rudolfa Perešina, gđa. Ljerka Perešin.

Dodjeli povelje Općini Gornja Stubica nazočili su i zamjenik načelnika Vladimir Škvorc i županijska vijećnica Kristina Rafaj.

 

Ovom prigodom općinski načelnik gosp. Jasmin Krizmanić zahvaljuje svima koji su svojim sudjelovanjem, radom i zalaganjem pridonijeli da ova manifestacija postane top događanje naše Županije, a aero miting jedan od najvećih u Republici Hrvatskoj.

Prvenstveno se zahvaljuje bivšim načelnicima naše Općine gosp. Aleksandru Škudaru i Željku Lisaku, te Zagrebačkiom zrakoplovno tehničkom savezu Rudolfa Perešina.

Posebnu zahvalu upućuje  gospođi Ljerki Perešin koja nas je uvijek podržavala i  bila puna podrške prilikom organizacije svih  „Susreta za Rudija“.


Novosti

14.08.2018 7. međunarodni recital „Srce Isusa i Marije“ i proštenje u Modrovcu

U nedjelju, 12. kolovoza 2018., kod kapelice svetoga Vinka u Modrovcu, u Gornjoj Stubici, od 11 sati održan je 7. međunarodni recital „Srce Isusa i M ...

14.08.2018 11. Modrožanska utrka

U Modrovcu je u nedjelju 12.08.2018 održana je utrka "11. Modrožanska utrka - 16. Memorijal Marijana Lukina" pod organizacijom Atletsko ...

14.08.2018 Junior Andrija Palička postao prvak Hrvatske

U organizaciji atletskog kluba Sv. Ante iz Knina u Starigradu – Paklenica   održano je pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u planinskom ...

Prikaži još novosti

 

Zaštita osobnih podataka:

Općina Gornja Stubica
ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail: