NA SVEČANOSTI POVODOM DANA KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE OPĆINI GORNJA STUBICA DODIJELJENJA POVELJA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE ZA MANIFESTACIJU „SUSRETI ZA RUDIJA“

24.04.2018.

Jučer, 23. travnja, na blagdan Svetog Jurja, Krapinsko – zagorska županija obilježila je Dan Županije i 25. obljetnicu od svog osnutka.

Svečana sjednica Županijske skupštine uz prigodan program održana je u sportskoj dvorani u Bedekovčini.

Na kraju svečane sjednice dodijeljena su i priznanja Krapinsko – zagorske županije.

Povelja Krapinsko – zagorske županije dodijeljena je Općini Gornja Stubica za manifestaciju „Susreti za Rudija“, kojom se već više od 20 godina prisjećamo lika i djela  stožernog brigadira Rudolfa Perešina junaka Domovinskog rata.

Povelju je u ime Općine Gornja Stubica preuzeo općinski načelnik gosp. Jasmin Krizmanić i supruga pok. Rudolfa Perešina, gđa. Ljerka Perešin.

Dodjeli povelje Općini Gornja Stubica nazočili su i zamjenik načelnika Vladimir Škvorc i županijska vijećnica Kristina Rafaj.

 

Ovom prigodom općinski načelnik gosp. Jasmin Krizmanić zahvaljuje svima koji su svojim sudjelovanjem, radom i zalaganjem pridonijeli da ova manifestacija postane top događanje naše Županije, a aero miting jedan od najvećih u Republici Hrvatskoj.

Prvenstveno se zahvaljuje bivšim načelnicima naše Općine gosp. Aleksandru Škudaru i Željku Lisaku, te Zagrebačkiom zrakoplovno tehničkom savezu Rudolfa Perešina.

Posebnu zahvalu upućuje  gospođi Ljerki Perešin koja nas je uvijek podržavala i  bila puna podrške prilikom organizacije svih  „Susreta za Rudija“.


OBAVIJEST O PROVOĐENJU OBVEZNE SUSTAVNE DERATIZACIJE

Djelatnici Veterinarske stanice Zlatar Bistrica d.o.o., SANIVET DDD službe provesti će uništavanje glodavaca na Vašem domaćinstvu.

Trovanje glodavaca provest će se izlaganjem zatrovanih meka na mjesta gdje se obično glodavci pojavljuju (gospodarske zgrade, podrum, dvorište, eventualno tavan,).

Ukoliko meke budu pojedene u roku od pet dana nakon postavljanja, obavijestite nas na broj telefona 099/ 261 8729 ili 091/ 230 0599 radnim danom od 08.00 do 16.00 sati da se iste nadopune.

Detaljnije pročitajte na ovom linku


Novosti

15.10.2018 U OSMOM KOLU 1. ZAGORSKE NOGOMETNE LIGE GORNJOSTUBIČKI NOGOMETNI KLUB MATIJA GUBEC OSTVARIO NOVU POBJEDU

U nedjelju, 14. listopada 2018.g. gornjostubički nogometni klub Matija Gubec na domaćem je terenu ostvario novu pobjedu u osmom kolu 1. zagorske nogom ...

15.10.2018 ODRŽANA MANIFESTACIJA "BRANJE KURUZE I LUPITVA"

U subotu, 13. listopada 2018.g. u Gornjoj Stubici je održana manifestacija "Branje kuruze i lupitva". Manifestacija je održana u organizaciji ...

15.10.2018 ODRŽANA 9. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE GORNJA STUBICA

U petak 12. listopada 2018. godine u Etno selu „Dišeća starina“ u Slanom Potoku,  održana je 9. sjednica Općinskog vijeća Općine ...

Prikaži još novosti

 

Zaštita osobnih podataka:

Općina Gornja Stubica
ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail: