ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA NOGOMETNOG KLUBA "MATIJA GUBEC"

U nedjelju, 11. ožujka 2018.g. u prostoru Sportskog centra u Gornjoj Stubici održana je redovna godišnja izvještajna skupština NK "Matija Gubec" iz Gornje Stubice.

Predsjednik NK "Matija Gubec" Tomislav Haramustek podnio je izvještaj o radu u proteklom razdoblju te istaknuo iskorak u rezultatima u prošloj sezoni što se tiče mlađih sekcija, posebno mlađih pionira te veterana i natjecanje seniora u 1. zagorskoj nogometnoj ligi.

Naglasio je i da Klub ima 150 članova, tj. igrača, uzevši u obzir sve kategorije, što nogometni klub "Matija Gubec" čini najvećom sportskom organizacijom u Gornjoj Stubici i jednom od najvećih u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Što se tiče plana rada za 2018.g., istaknuo je nastavak natjecanja seniora u 1. zagorskoj nogometnoj ligi, rad s mlađim kategorijama te naglasio kako se desetak mlađih igrača s stubičkog kraja pridružilo NK "Matija Gubec" i redovito treniraju kao i sve kategorije koje se pripremaju za nastavak sezone.

Osim navedenih izvještaja, na skupštini je donesen i financijski izvještaj za 2017.g. te financijski plan za 2018.g.

Osim vodstva Kluba i članova skupštine, na skupštini su bili nazočni i načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić, zamjenik načelnika Vladimir Škvorc te predsjednik Sportske zajednice Općine Gornja Stubica Siniša Kuhta.


Novosti

21.06.2018 NASTAVLJENO ODRŽAVANJE NERAZVRSTANIH CESTA NA PODRUČJU OPĆINE GORNJA STUBICA

Nastavljeno je održavanje nerazvrstanih makadamskih cesta na području Općine Gornja Stubica. U naselju Šagudovec kamenim materijalom sanirana j ...

21.06.2018 UREĐIVANJE MIG-a U SPOMEN-PARKU RUDOLFA PEREŠIN

U srijedu  20.lipnja 2018.g. započeli su radovi na uređenju MIG-a 21  u Spomen parku Rudolfa Perešina. Radove izvodi Ministarstvo obrane, ...

21.06.2018 GORNJOSTUBIČANKA SANJA SVIBEN ZA ZNANSTVENI RAD DOBILA NAGRADU OTTO HAHN

13. lipnja  ove godine Max Planck društvo je nagradilo Sanju Sviben Otto Hahn medaljom za znanstveni rad u sklopu doktorske disertacije koji se b ...

Prikaži još novosti

 

Zaštita osobnih podataka:

Općina Gornja Stubica
ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail: