U GORNJOJ STUBICI ODRŽAN PETI PO REDU "POLARIS QUADSQUAD X-DVENTURE"

01.10.2018.

U subotu, 29. rujna 2018.godine u organizaciji tvrtke za motorna vozila "Polaris Croatia" iz Zagreba na čelu s direktorom Izidorom Petranom i Moto kluba "Zagorski anđeli" iz Gornje Stubice na čelu s predsjednikom Tomislavom Tišljarem, u Gornjoj Stubici je održan peti po redu "Polaris QuadSquad X-dventure.

194 vozila, u najvećem dijelu quadova, tj. četverocikala većinom sportskih verzija i njihovi vozači iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i drugih zemalja okupili su se ispred Hotela i restorana "Puntar" u centru Gornje Stubice.

Nakon okupljanja, raspoređeni po kategorijama, krenuli su u panoramsku vožnju Gupčevim krajem. Dio rute je bio Hižakovec, Slani Potok i Plasišće. U popodnevnim satima vratili su se u Gornju Stubicu gdje je nakon vožnje održano druženje sudionika u Hotelu i restoranu "Puntar".

Radi se o petom po redu ovakvom susretu quadova u Gornjoj Stubici, najvećem u Hrvatskom zagorju i jednom od najvećih u Hrvatskoj.

Na "Polaris QuadSquad X-dventure" u Gornjoj Stubici nazočni su bili i načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić, zamjenik načelnika Vladimir Škvorc, direktorica Turističke zajednice područja Donja Stubica i Gornja Stubica Kornelia Vnučec, stručna suradnica TZP DSiGS Marina Breber, zatim mještani Gupčevog kraja, posjetitelji iz Hrvatskog zagorja, Zagreba i drugih dijelova Hrvatske te predstavnici medija.

 


Novosti

22.10.2018 U GORNJOJ STUBICI ODRŽANA TRADICIONALNA GUPČEVA KESTENIJADA

U nedjelju, 21. listopada 2018.g.  u Gornjoj Stubici kod Gupčeve lipe održana je tradicionalna Gupčeva kestenijada - mošt rezanec i kesten puc ...

22.10.2018 U GORNJOJ STUBICI OBILJEŽEN DAN OKLOPNE BOJNE 2. GARDIJSKE BRIGADE "GROMOVI"

U organizaciji Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade "Gromovi" i Kluba oklopne bojne Zagrebačke podružnice i uz suorganizaciju Općine Gorn ...

Prikaži još novosti

 

Zaštita osobnih podataka:

Općina Gornja Stubica
ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail: