U PROSTORIJAMA UDRUGE UMIROVLJENIKA OPĆINE GORNJA STUBICA ODRŽAN INFORMATIČKI TEČAJ

01.10.2018.

Proteklog tjedna je u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije, Udruge umirovljenika Općine Gornja Stubica i Udruge branitelja Domovinskog rata "Sveti Juraj" iz Gornje Stubice u prostorijama gornjostubičke Udruge umirovljenika održan je informatički tečaj na kojem su sudjelovali članovi Udruge umirovljenika i članovi UBDR "Sveti Juraj".

Tečaj je trajao pet dana, a predavači Goran Šoštar i Zvonko Vlahović upoznali su sudionike s osnovama informatike i korištenja računala.

U petak, 28. rujna 2018. godine sudionicima su diplome o završenom informatičkom tečaju podijelili zamjenik načelnika Općine Gornja Stubica Vladimir Škvorc i potpredsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije Josip Horvatin koji je i ispred udruge donirao dva računala gornjostubičkoj Udruzi umirovljenika. 

Okupljenima se obratio i predsjednik Udruge umirovljenika Općine Gornja Stubica Stjepan Boronjek koji je zahvalio organizatorima i sudionicima, zatim tajniku Udruge Krešimiru Šegu na posebnom angažmanu oko ove hvale vrijedne akcije te Općini Gornja Stubica na podršci i praćenju projekata i aktivnosti udruge.

 


Novosti

22.10.2018 U GORNJOJ STUBICI ODRŽANA TRADICIONALNA GUPČEVA KESTENIJADA

U nedjelju, 21. listopada 2018.g.  u Gornjoj Stubici kod Gupčeve lipe održana je tradicionalna Gupčeva kestenijada - mošt rezanec i kesten puc ...

22.10.2018 U GORNJOJ STUBICI OBILJEŽEN DAN OKLOPNE BOJNE 2. GARDIJSKE BRIGADE "GROMOVI"

U organizaciji Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade "Gromovi" i Kluba oklopne bojne Zagrebačke podružnice i uz suorganizaciju Općine Gorn ...

Prikaži još novosti

 

Zaštita osobnih podataka:

Općina Gornja Stubica
ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail: